PRO EVOLUTION SOCCER (PES) 2014


Konami bu kez oyunun en zayıf noktasının oyuncu animasyonları olduğunu kabullenmiş olacak ki, en çok o noktaya odaklanmış. PES 2014 daha esnek, daha dinamik, daha gerçekçi oyuncularla, daha gerçekçi bir oynanışa sahip olacak.

Sonuç olarak şunu söylüyoruz, bu yıl önyargı gözlüklerinizi çıkarın ve çok sıkı bir FIFA’cı olsanız bile PES 2014′ü denemeden geçmeyin. PES 2014′ü denerken de oyuna 5-10 dakikadan fazla zaman ayırıp bu oyunun farklı olduğunu, biraz zaman tanıdığınızda çok hoş detaylar keşfedeceğinizi unutmayın. Eğer futbolu ve futbol oyunlarını seviyorsanız, bu sene gözünüz Konami’nin üzerinde olsun.



CRACK&SERIAL

PES 2014 Serial / Key / Kayıt Kodu

HNY6-JD2U-3CXK-4UC6-FUC2
2ELE-LMYW-UDMT-L9HN-HPPH
JPL4-CNTS-J5XS-SNMD-3FV3
FKWL-F2C6-DTX6-7VE5-R93A

rld.dll hatası alanlar aşağıdan crack indirip uygulasınlar, antivirüs kapatın siler.


Share this article :
Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Full indir | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. gezginler full oyun film indir - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldıra> - Kitap indir - Torrent indir - Kitap indir - Aktüel ürünler