NBA 2K14 Tek Link Hızlı ve Güvenli İndir


En son 2K10’de oynadığımız My Crew, 2K14 ile birlikte tekrar karşımıza çıkıyor. Bu modda kendi yaptığınız takım ile (Takım Logo’ları oyuncu tarafından dizayn ediliyormuş.) internet üzerinden diğer kullanıcılar ile 5’e 5 maç yapılabileceksiniz.

new Pro Stick ile bakmadan pas atma ve karışık pasları çok yüksek yüzde ile atmamızı sağlıyor. Ayrıca yeni Smart Play Button ile maçın herhangi bir anında en uygun seti oynama şansına sahip oluyor.

Nba 2K14’te bir önceki oyuna göre 3000 yeni animasyon bulunuyor.Nba 2K13 ile birlikte tanıştığımız signature skills yeni oyunla birlikte artarak devam ediyor. 2K14’te yeni olarak 6 adet yeni signature skills bulunacakmış. 2K Sports yetkililerinin söylediklerine göre oyunun hücum kısmında , şut atarken daha gerçekçi adım alma, yeni nesil dripling kontrolü ve paslarda daha yüksek yüzde olacağını belirtti. İşin savuma kısmında ise işler 2K13’teki kadar kolay olmayacak. Yeni oyunda sanal zeka artık rakibin en başarılı oynadığı yerleri belirleyip ona göre kendini ayarlayacak. Savunma tarafında geliştirilen bir diğer özellikte blok. 2K13’te smaca giden oyuncuyu bloklamak nerdeyse imkansızdı ama 2K14’te bunu yapmak için iyi bir zamanlamaya , blok özelliğinizin yüksek olmasına ve blok ile ilgili bir signature skills özelliğinizin olması gerekiyor.


CRACK&SERIAL

Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Full indir | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. gezginler full oyun film indir - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldıra> - Kitap indir - Torrent indir - Kitap indir - Aktüel ürünler