Supernatural 9.Sezon 13. Bölüm - Torrent indir



Dokuzuncu Sezon 


   Meleklerin Cennet'ten düşmesinin yanı sıra Sam'in testler yüzünden yaşadığı sıkıntılar Dean'i iyice bunaltır.İlk bölümde kardeşi için Castiel'e dua eden Dean karşılık bulamayınca tüm meleklere dua eder.Cennet'ten düşüşü Castiel'in suçu sayan melekler ona gidişin anahtarı olarak gördükleri Dean'in duası sayesinde yerini öğrenir ve bu fırsatı kaçırmazlar.Ancak bu duaya sadece Castiel'e düşman olanlar değil ona hala sadakatle bağlı kalanlar da gelecektir.Cehennemin kralı olan Crowley'i kontrol etmek için aracına giden Dean bu esnada bir meleğin saldırısına uğrar.Kendisine yardıma koşacak olan sadık melek ise Ezekiel'dır.Dean'e yardım eder ve ona uygun bir fırsat sağlar.Daha sonra Dean ile anlaşan Ezekiel Sam'in bedenine girer.Aynı anda Sam ve kendisini iyileştirme sürecine başlar.Bu esnada Castiel tamamen bir insan olmuştur.Etraftaki melekler tarafından aranmaktadır.

   Dean bir yandan kardeşi ile uğraşırken diğer yandan onu aramaktadır.Sonraları acı bir gerçek öğrenecektir ki melekler Dünya'da başı boş dolanmıyorlardır.Bir lider etrafında toplanan melekler kendilerine bedenler bulmakta ve Castiel'in ölüsünü istemektedirler.Castiel daha sonraları bir melek tarafından tuzağa düşürülecek ve öldürülecektir.Fakat duruma müdahale eden Ezekiel onu tekrar hayata döndürecektir.Castiel sığınağa getirilecek ancak daha sonra meleklerin onun peşinden buraya gelme tehlikesi yüzünden Ezekiel tarafından gitmesi fikri ortaya atılacaktır.Dean her ne kadar onun gitmesini istemese de bu tehlike karşısında kardeşinin bedeninde duramayacağını ve giderse Sam'in öleceğini belirten Ezekiel yüzünden bu fikri kabul etmek zorunda kalacaktır. Castiel cenneti yönetmek isteyen melekler tarafından kaçırılır. Fakat bir meleğin özünü alır, ve tekrar melek olur. Bu sırada o meleklerden gerçek Ezekiel'ın öldüğünü öğrenir. Dean'e haber verir. Bu sırada Metatron Ezekiel diye bildiğimiz Gadreel'la anlaşma yapar. 

   Cenneti beraber kurtaracaklardır. Gadreel aslında cennet bahçesinin koruyucusudur. Lucifer'ın cennete girmesine izin vermesiyle, cennetteki zindana atılmış bir melektir. Matatron cenneti kurtarması için fedakarlık yapması gerektiğini bazı kişileri öldürmesi gerektiğini söyler ve öldüreceği kişilerin yazılı olduğu listeyi Gadreel'a verir. Dean Kevin'dan insanı ele geçiren meleği bir süre uzaklaştıran bir mühür bulmasını ister. Fakat Gadreel bunları duymuştur ve Sam gibi davranır. Daha sonra Kevin'ı bulur ve öldürür. Çünkü Matatron'un verdiği kartta Kevin'ın adı yazmaktadır.


BOYUT;819.25 MB


Share this article :
Etiketler: , , , , , , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Full indir | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. gezginler full oyun film indir - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldıra> - Kitap indir - Torrent indir - Kitap indir - Aktüel ürünler