KMPlayer v3.8.0.120 Final - 12.02.2014 Son sürüm


KMPlayer birçok medya dosya formatını oynatabilen ve destekleyen çok yönlü ve becerikli bir medya oynatıcıdır. Bu formatlar arasında VCD, DVD, Blu-ray, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTimeve diğerleri var. Çok geniş bir özellik yelpazesine sahip olan bu program ile altyazıları düzenleyebilecek veya kontrol edebilecek, ses, video veya ekran görüntülerini birçok yol ile yakalayabileceksiniz.

Programda bulabileceğiniz "Album" özelliği ile kendi medya albümlerinizi yaratabilecek ve yönetebileceksiniz. Favoriler, TV kartı desteği gibi bir çok benzersiz ve eşşiz özellikle donatılmış bu yazılım bilgisayarınızdaki tüm medya ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde. Sisteminizde hiçbir codec karışıklığı yaratmak istemiyorsanız bu programı kurup artık rahatlıkla mp3lerinizi dinleyebilir, DVD filmlerinizi izleyebilir, veya HDTV-Rip, DVDRip gibi codeclerle hazırlanmış DivX, XviD, MKV videoları da izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda hasarlı veya bozuk AVI dosyalarını oynatabilme gibi bir özelliği de bulunan program, paylaşırken şifrelenmiş, sıkıştırılmış müzik albümlerini (zip,rar) de oynatabiliyor.

Tema desteği ile tamamen değiştirilebilir, gelişmiş ve kullanımı kolay bir arayüze sahip bu oynatıcı, dilerseniz oynattığınız medya türüne göre skin değiştirebiliyor.

The KMPlayer neredeyse bilgisayarınızda oynatmak istediğiniz medya dosyaları için gerekli tüm decoderleri içermekte. Fakat isterseniz kendi bünyesinde barındırmadığı codecleri de external(dış) çözücüler ile sağlayabiliyorsunuz.

Oynatıcının en büyük özelliklerinden biri olan hem iç hem de dış filtre desteği ile tamamen diğer decoderlerin kontrolü sağlanabiliyor. Hazır codeclerle gelen ve çoğu medya dosyasında codec yüklemesi yapmanızı gerektirmeyen bu oynatıcı aynı zamanda sistem filtreleri ile kendi filtrelerini karıştırmıyor böylece hiçbir hata veya karışıklığa yol açmıyor.

Not: KMPlayer'ı Türkçe yapmak için program penceresine farenizin sağ tuşu ile tıklayarak "Language" menüsünden "Turkish.ini" dosyasını seçmeniz yeterli olacaktır.

İçerdiği Codec ve Filtreler

Video Decoderleri : DivX, XviD, Theora, WMV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, VP3, VP5, VP6, H263(+), H.264(AVC1), CYUY, ASV1/2, SVQ1/3, MSVIDC, Cinepak, MS MPEG4 V1/2/3, FFV1, VCR1, FLV1, MSRLE, QTRLE Huffyuv, Digital Video, Indeo3, MJPEG, MPNG SNOW, TSCC, Dirac, VC-1, RealVideo, SMC vs.

Ses Decoderleri : AC3, DTS, LPCM, MP2, MP3, Vorbis, AAC, WMA, ALAC, AMR, QDM2, FLAC, TTA, IMA ADPCM, QCELP, EVRC, RealAudio vs.
2Ch -> Çoklu kanal dönüşümü
Kayıt dönüştürücü: Dahili kopya, Gabest's, Morgan


Share this article :
Etiketler: , , , , , ,

Yorum Gönder

 
Destek : Full indir | İletişim | Sitemap Telif Hakkı © 2013. gezginler full oyun film indir - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldıra> - Kitap indir - Torrent indir - Kitap indir - Aktüel ürünler